Grādinitā / kleuterschool!

Sinds november 2017 gaat Andreea naar de kleuterschool in een nabijgelegen dorp! Ze heeft hier helemaal haar plekje gevonden en is gek op haar juf! Ze geniet!

Klik hier voor meer informatie

Na de geboorte van Andreea werd al snel duidelijk dat ze een chronische ziekte had. Deze ziekte zorgde ervoor dat haar ouders besloten om haar achter te laten in het ziekenhuis. Het verhaal van Andreea is er één van velen.
Na enige maanden in het ziekenhuis te hebben doorgebracht werd Andreea overgeplaatst naar een afdeling in een Roemeens opvanghuis voor kinderen met een matig tot ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Sinds haar geboorte is Andreea altijd omringt geweest door andere kinderen met een beperking. Ruim twee jaar geleden verhuisde ze naar een ander opvanghuis waar ze de jongste was tussen voornamelijk allemaal tieners met een licht tot ernstige beperking.
Afgelopen december had Andreea op de kleuterschool haar eerste kerstviering. Tijdens deze kerstviering besefte Rianne weer eens wat een dankbaar werk het is wat ze daar in Roemenië mogen doen.