Construirea viitorului

strângerea de fonduri
Pentru achiziții, extindere și remodelare a proprietății este cantitatea necesară de 300 000 €, - Pentru a obține acești bani vor fi început la începutul anului 2019, cu găsirea de sponsori pentru m2 fictive.

Companiile, fundații, culte și persoane fizice vor fi accesate în acest scop. Cursul acestei acțiuni va fi urmat pe site-ul web. În plus, caută cheltuielile recurente lunare la un grup mai larg de contribuabili regulate. Placa se concentrează pe o abordare personală.
În cazul în care este nevoie de bani pentru cheltuieli speciale, are loc înainte de o acțiune intenționată.

Managementul și utilizarea capacității
Pentru gestionarea activelor, trei conturi bancare deschise în numele fundației:
- o verificare pentru uz general;
- un cont de economii pentru a pune bani deoparte atunci când nu este utilizat în mod direct; și
- un cont bancar cu un card de debit pentru Danny și Rianne Kommer în România
utilizeze cheltuielile aprobate în limitele stabilite de bord.

Activele fundației sunt investite aversiune la risc, acest lucru înseamnă următoarele: Fundația va organiza libera dispunere a fondurilor, iar fondurile vor fi transferate într-o bancă olandeză de mare.

De asemenea, placa va fi, în cazul în care acest lucru este de dorit sau necesar, în opinia sa, un site de control în România pentru a efectua pentru a stabili dacă fondurile și resursele alocate sunt cheltuite efectiv pe obiectivele stabilite. Se poate prezenta reprezentată de o persoană desemnată de administrare, care apoi va raporta Consiliului.

cheltuielile de putere
Fondurile Fundației vor fi cheltuite pentru realizarea obiectivelor propuse. Având în vedere că achiziționarea, extinderea și renovarea familiei implică o sumă estimată de 300.000 €, - se va aplica retrase din circuitul agricol a intrat în contul de economii al fundației până când cantitatea necesară este adus împreună și pot fi de a cumpăra casa familiei a trecut.
Placa se concentrează pe achiziționarea casei în cursul anului 2019 și speră apoi să înceapă extinderea și renovarea clădirii.

buget
Consiliul a pregătit un buget de trei ani.

buget 2019 2019 2020 2021
rezultat 286250 -9750 -6750
o
Venituri de strângere de fonduri proprii 330000 35.000 40.000