Ce facem

relua

Stichting Obed ondersteunt het gezinshuis "Casa Nadina" in Ghimbav, Roemenië.
In Casa Nadina hebben kinderen die door hun ouders zijn achtergelaten in het ziekenhuis een kans om op te groeien in een gezinssituatie.

Acești copii au în altă parte nici o șansă să se dezvolte și să fie ascuns într-un orfelinat. Fundația Obed vrea să dea acestor copii o șansă la dezvoltarea normală. Casa Nadina va oferi spațiu pentru îngrijirea a șase copii. Sperăm de asemenea să fie o sursă de inspirație pentru mediu, care pot să apară mai multe case de familie. Fundația Obed sprijină, de asemenea, proiecte locale existente în domeniul dezvoltării copiilor într-o poziție dificilă.

Ca o fundație, avem dorința de a obține clădirea actuală, care este în prezent închiriate, deținute. Motivul este că sunt necesare investiții substanțiale în proprietate. Pentru obiectivul nostru de a realiza asigurarea unui camin sigur într-un mod responsabil punct de vedere financiar, este necesar să se procedeze la cumpărare.

Pentru a achiziționa proprietatea, să crească și pentru a crea o nouă piesă este mulțime de bani. În total l € 300.000, - pentru achiziționarea de 3.000 m2, în cazul în care clădirea se află pe.

Het huis heeft de toepasselijke naam Casa Nadina gekregen, wat "huis van hoop" betekend. Helpt u mee om hoop te kunnen bieden aan deze kinderen en hun omgeving?

Ne poate ajuta prin sponsorizarea una sau mai multe m2.

În numele consiliului vă mulțumesc, Dick Verlaan

goluri

A. Copiii au o casă în condiții de siguranță într-o casă de familie și apoi oferă asistența necesară

B. Ghidarea copiilor spre un viitor independent